Om Anika

Vil I udvikle jeres team?

Vil I styrke jeres teams evne til at samarbejde og kommunikere? Øge trivslen, skabe højere produktivitet og sikre større tillid medarbejderne imellem?

Ovenstående er blot nogle af de gevinster, I opnår med teamtræning hos Anika og hendes team, men det er også udvikling af den enkelte. Lederen og de enkelte medlemmer i teamet. Alle på teamet får personlig udvikling med hjem.

Teamtræning er for alle slags teams - store som små. Det handler om at identificere og aktivere de forskellige kompetencer, der er i alle team, og det handler om, at lederen ser hver enkelt medarbejders behov.

Jeres team udsat for situationer, I ikke er vant til. Situationer, hvor I kommer ud af jeres komfortzone. Det er nemlig her, at teamet viser sine kompetencer og vi ser jeres stærke og svage sider. Alle de elementer, der skal bruges til at udvikle teamet.

Teamtræning kan laves fra en halv dags teambuilding til flere dages ekspedition. Det planlægger vi sammen.

Baggrund

Anika har en lang karriere i Forsvaret og Politiet bag sig. Hun har været kampsoldat, har fanget illegale flygtninge på gaderne i København og har trænet soldater i at overleve gidselsituationer.

Men bag det hårde CV gemmer sig en kvinde, der åbenhjertigt fortæller om vigtigheden i at balance sin hårdhed og sårbarhed og stå ved de utilstrækkeligheder, der udfordrer os alle. Sårbarhed, tillid og psykologisk tryghed er nøgleord i hendes værdisæt.

I dag har Anika selvstændig virksomhed som coach, instruktør, rådgiver og foredragsholder indenfor ledelse, samarbejde og psykologisk tryghed.

I offentligheden er Anika bedst kendt fra programmerne ”Slædepatruljen” (DR), ”Jaget Vildt” (4 sæsoner på Discovery) og ”Winning Hearts and minds” (DR/BBC).

Ved siden af sin professionelle karriere er hun et stort familiemenneske. Anika har tre døtre med sin mand Thomas. Sammen med naturen er familien hendes største støtte og inspirationskilde. Hun er opvokset i Norge, hvor hun udviklede den kærlighed til naturen og fjeldene, som også afspejler sig tydelige i det professionelle liv hun lever i dag.

TV
 • Slædepatruljen

  DR , 1 sæson 6 episoder  
  TV-vært på programmet ”Slædepatruljen” Anika og to Siriusveteraner har udvalgt 16 kvinder til hvad der var et hårdt udskillelsesforløb i Danmark, Sverige og Grønland, hvor de kæmpede for at bevise at kvinder har hvad der skal til, for at kunne klare mosten i Siriuspatruljen.

  Storyville - BBC
 • Jaget Vildt, kendte på flugt
  Discovery Channel (2020 - 2022), 4 sæsoner  
  Anika er ét af de tre jagthold der fanger kendte på flugt.
 • Winning Hearts and minds / Min fjendesfjende
  DR + BBC (2023)
  Dokumentaren skildrer de vestlige landes samarbejde med det afghanske politi. Anika er blevet interviewet til dokumentaren som del af sin deltagelse i kampene i Musa Qala, ISAF hold 1. 

Artikler
Podcast