Foredrag

Brug dine tanker som forandringens redskab

Hvis I ønsker et spændende og inspirerende foredrag, der med garanti giver stof til eftertanke, så holder Anika skræddersyede foredrag med udgangspunkt i sit eget liv.

Anika taler altid ud fra sine egne professionelle og private erfaringer, oplevelser og holdninger. Opvæksten i Norge, tiden i Forsvaret og det danske politi, udsendelsen til Helmand og andre oplevelser fra et indholdsrigt liv bliver perspektiveret via baggrunden som coach.

I bliver provokeret, motiveret og inspireret, og et foredrag med Anika giver altid stof til eftertanke, som I kan tage med hjem og bruge i både arbejdslivet og privatlivet.

Ægte styrke kommer indefra

Anika Tronier inviterer jer til en hjertevarm og inspirerende fortælling om livet og karrieren, først som soldat og siden som politibetjent. Foredraget er fyldt med anekdoter fra en på én gang alvorlig, barsk og anderledes karriere, særligt i sin tid som udsendt kampsoldat, som eneste kvinde i et arbejdsliv præget af stærkt pressede situationer men også et forbilledligt kollegialt sammenhold og fællesskab i politiet.

Bag et imponerende CV gemmer sig en kvinde, der har lært at balancere hårdhed og sårbarhed. Frygten har spillet en central rolle i Anikas liv. Er jeg god nok? Hvad tænker de andre om mig? Er jeg en del af fællesskabet? I dag har hun lært sin frygt at kende og kan hurtigt gennemskue sine reaktionsmønstre.

Med et glimt i øjet fortæller hun, hvordan frygten har en fod med i alt, hvad vi foretager os, og hvordan vi kan lære at udfordre den ved at turde at kaste os ud på dybt vand. Vi kan ikke komme den helt til livs, men vi kan lære at forstå den.

Anika Tronier deler i dette foredrag sin indsigt i, hvordan vi kan forstå og håndtere frygt uanset livets udfordringer og håber derigennem, at hendes erfaringer kan være en inspiration for andre.